top of page
  • Writer's picturePravo na zivot

ЈОШ ЈЕДНА НАША ПОБЕДА ПОСЛЕ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА

Напокон, после 4 месеца реализован је још један од наших задатака.

Јавно предузеће "Железница Србије" је поступила по нашем захтеву, а по притиску самог Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и затворила небезбедни улаз на перон железничке станице Ужице.

Наиме 10. фебруара послали смо захтев ЈП Железница Србије за затварање предметног улаза на перон железничке станице Ужице, на који, читава три месеца нико није реаговао.


Замислите три месеца је потребно оваквом државном предузећу да постави једну капију која ће бити закључана једним катанцем. То само показује озбиљност запослених бирократа у државном предузећу као што је Железница Србије.

Дана 09.05.2018. године, обратили смо се Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, са ургенцијом да изврши притисак на ово јавно предузеће, како би се незаконити улаз затворио. Напокон увидели смо ових дана да је предметни улаз затворен и обезбеђен. Вероватно после притиска надлежног министарства, од кога нисмо добили одговор до данашњег дана, иако су били у обавези да нам одговоре. Надамо се да ће у наредном периоду стићи одговор са образложењем.

У сваком случају Хвала ЈП Железница Србије, што је поступила по нашем захтеву и обезбедила да се небезбедни и незаконити улаз на пероне ЖС Ужице, затвори и безбедност путника и осталих грађана који су овај улаз користили као пречицу, довела у законске норме.


23 views0 comments
bottom of page